[...] about this - how does TUT fit in? Real simple, it flat out takes more time to do more work. This is why TUT is correlated. If TUT was the causality though (not workload), super slow reps would be great all the time, or less reps but same amount of total time. Well once you get extreme like that TUT falls apart because you break it away from [...]
[...] wszystko fajnie zadziałało 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie: przygotowuje się do drugiego cyklu i niezbyt wiem co dobrać?? zostało mi i tak ok 200szt super amino czy lecieć z tym dalej czy odstawić i kupić coś nowego (4miesiące stało i się kurzyło oczywiście w pudełku) czy się jeszcze nadaje. Do setna, co sądzicie i co [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Procentowa białka w gainerach Olimp-owskich : Gainer MCT - 21% białka Profi Whey Mass - 45% białka Super Whey Gainer [...]
[...] 5kg film 5x 7,5kg film Ciężko dziś szły dipsy, po zakończeniu odczułem klatkę. Wycisk skos hantli młotkowo rampa x8 8x 12kg 8x 15kg 8x 20kg 8x 22kg 7x 26kg Tutaj na odwrót super się robiło. Dwupozycyjne krzyżowanie linek high-midle - high down 4s x8 1. 2x po(8pow) 3szt 2. 2x po(8pow) 3szt 3. 2x po(8pow) 3szt film 4. 2x po(6pow) 4szt Po [...]
[...] sami. Dla przypomnienia. Staż treningowy: ~rok Imię: Marcin Miejsce zam: Bełchatów Wiek: 29lat Wzrost: 182cm Pro Long Protein Bardzo smakowało mi to białko naprawdę super produkt, według mnie dużo lepszy smak to czekolada, ale wanilia też niczego sobie. Rozpuszczalność dobra, smak czekolada bardzo dobry, wanilia dobry. OGÓLNA OCENA:9/10 [...]
[...] wszystko fajnie zadziałało 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie: przygotowuje się do drugiego cyklu i niezbyt wiem co dobrać?? zostało mi i tak ok 200szt super amino czy lecieć z tym dalej czy odstawić i kupić coś nowego (4miesiące stało i się kurzyło oczywiście w pudełku) czy się jeszcze nadaje. Do setna, co sądzicie i co [...]
[...] ludziom ze "państwo" chce najlepiej dla obywateli, to są brednie by zyskać poparcie ludzi. Ludzie naiwnie myślą później że takie działania są nie możliwe. W szkołach też uczą że to kiedyś było źle a teraz jest "super" a kiedyś też to samo wmawiano ludziom co teraz. Zmieniony przez - kashtaniak w dniu 2009-06-26 14:14:07
[...] Alri. 70dni.. to sporo czasu.. Już na wstępie mogę powiedzieć ,że jestem MEGA ZADOWOLONY i na pewno jeszcze kupie zestawik Alri.. Jego działanie mógłbym opisywać w samych superlatywach.. jak już ktoś wcześniej określił czułem się jak „młody bóg” praktycznie przez cały okres testu. Obwody ruszyły we wszystkim.. przytyłem [...]
siema klempner !!!! piszesz ze odzywiasz sie "dobrze" wiesz to pojecie wzgledne!!!!! Przede wszystkim powinienes jesc posilki regolarnie!!! rozlozyc je w takich samych odstepach czasu!!!! posilki powinny byc bogate w bialko i weglowodany jezeli chcesz przybrac na wadze (mozesz dodawac do posilków olej lniany (bardzo dobry w okresie [...]
[...] w tej samej "kategorii mięśniowej" jakjej biologiczne przeciwniczki." -Dr. Sherman Leis agreed with Dr. Bowers and went on to debunk many of the myths about Fox's "super strength" by saying: "If an individual is on female hormones, and she's been on them for several years, the hormones decrease the muscle mass, bone density, strength, [...]
1] Izolat białek serwatkowych WPI, izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] oraz laktoferynę. 2]Wymień wszystkie produkty typu "gainer" w naszym asortymencie (rosnąco wg. Zawartości białka) gainer mct 21% monster mass 25% super whey gainer 4000 30% top mass 43% profi whey mass 45% 3]Co to jest: citrulline malate i jaka rolę odgrywa w suplementacji sportowej? Citrulline malate = jabłczan [...]
1] Izolat białek serwatkowych WPI, izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]